V sobotu se sejdeme před poliklinikou!

V sobotu se sejdeme před poliklinikou!
Letošní leták


Zažít Břevnov jinak 2018

Sobota 15. září 2018

6. ročník sousedské slavnosti na Břevnově
sobota 15. září od 13 hodin | poliklinka Pod Marjánkou & okolí

 

 

 

 

Břevnov je město snů a žijí zde lidé všech věků a zájmů. Ti všichni se sejdou jako dobří sousedé a zažijí Břevnov jinak – máme totiž zajímavost pro každého. Tak dejte na chvíli každodenní starosti stranou a přijďte si pro spoustu zážitků… anebo někomu věnujte ty své :-)


PROGRAM:

13:45 – Storytelling 1
14:00 – Výprava na střechu
14:00 – Mc Praguematic
14:00 – Jóga – jemné protažení
14:15 – Běh do schodů
14:45 – Otevřený mikrofon pro děti
15:00 – Anička a letadýlko: Vivi tady nebydlí
15:00 – Výprava na střechu
15:00 – Jóga pro zdravá záda
16:00 – Storytelling 2
16:00 – Výprava na střechu
16:00 – Jóga – pozdravy slunce
16:15 – Fu Fu band & Tralalom
15:30 – Břevnovskýk voříšek
16:30 – společná fotka Břevnovanů
17:00 – Storytelling 3
17:00 – Pomazanice – vyhlášení nejlepší břevnovské pomazánky
17:00 – Výprava na střechu
17:30 – Veren
18:00 – stavba sousedského stolu
18:30 – Sousedský stůl

________________________________________________________________________

O kulturní dění na pódiu se postará komunitní centrum Nesedím, sousedím, které připravilo program na celé odpoledne. Pro tvůrčí děti i dospělé budeme mít několik dílen. Přijďte vyrábět loutky s Danielou Klimešovou, malovat na textil s Anetou Machálkovou – Ornamentic, navštivte sítotiskovou dílnu nebo výtvarné dílny Ateliéru Kaštan. K otevřenému mikrofonu zve všechny děti Matěj Hilský aka Mc Praguematic! Své programy budou prezentovat také taneční škola Astra Praha anebo Kino Dlabačov.

Kdo dává přednost klidu a relaxaci, nechť vyhledá jógový dýchánek studia Bodhi Yoga. Kdo chce protáhnout nohy, může se připojit k výpravě na střechu polikliniky v doprovodu architekta Michala Volfa. Zažijte netradiční pohled na Prahu!

I letos budeme soutěžit! Nenechte si ujít variaci na tradiční Běh do schodů pro sportovce všech věků. Slavnostně také uvádíme soutěž pro všechny vážené břevnovské psy a jejich páníčky, Břevnovský voříšek. Soutěž proběhne ve spolupráci s obchodem Chovatelská archa. Majitelka obchodu Gabriela stane v porotě a věnuje ceny pro vítěze a dobroty pro zúsčastněné psy.Výherci se mohou těšit na granule značky Optima a ekologické pytlíky Earth Rated.

Pozor všem gurmánům a mlsným jazýčkům, chystá se Pomazanice aneb soutěž o nejlepší pomazánku. Partnerem soutěže je oblíbený obchod Moje Kredenc, který věnuje skvělé pečivo na soutěžní ochutnávku a zástupci obchodu také stanou v porotě.

Nezapomnělo se ani na dobré jídlo a pití. Těšit se můžete na svěží nabídku Bistro 8, oblíbeného břevnovského vepře nebo vynikající pivo Klášterního pivovaru Strahov. Skvělé nápojové menu nabídne také Kavárna Únik.

Své milé aktivity představí dobročinný obchod Cesta domů nebo klub Hnízdo. Všichni, kteří rádi objevují poklady, si přijdou na své v sousedském bazaru – k návštěvě antikvariátu a blešáku srdečně zve Andula Hradilková. K mání budou také textilní výrobky od Evulekotule.

U info stánku spolku Pro Břevnov radičně se můžete dozvědět o tom, co aktuálně hýbě Břevnovem. Bude se vám věnovat Michal Volf a Josef Filip.

Vyhledejte také japonský yatai stánek porcelánového ateliéru meyou-meyou a odneste si domů bílé zlato. Hned vedle se představí pražská vertikální farma Herba Fabrica. Přijďte sem ochutnat první pražskou mikrozeleninu a dozvíte se víc o principech městského farmaření nebo hydroponii.

Nenechte si ujít již tradiční akci Společná fotka Břevnovanů v parku na schodech naproti poliklinice – buďte tam všichni!

________________________________________________________________________

Kontakt: Klotylda Marková | klotylda.markova@gmail.com | tel.: +420 721 347 911

klotylda markova

Leave a reply